BEHANDELINGEN

index-foto-knippen

Knippen

Wil jij een goed advies, van wat er bij jou past? Wat voor gezichtsvorm heb jij? Wat voor type ben jij? Wat doe jij zelf met je haar? Wat zijn de mogelijkheden? Wij kijken samen naar een passend model voor jou.

wassen-fohnen

Wassen/föhnen

Heb jij een speciale gelegenheid of zomaar gewoon lekker jezelf te laten verwennen? En vind je het lastig je eigen haar zelf goed in model te krijgen? Bij ons kun je ook alleen komen voor het haar lekker te laten wassen met een wasmassage en het haar perfect in model te laten föhnen of stylen.

Highlights

High lights kun je wel op 100 verschillende manieren inzetten, kwa dikte kun je daar vooral mee spelen maar ook kwa hoeveelheid.

Bij ons in de salon word er echt gekeken wat jou wensen zijn en wat er past bij jou type haar en jou wens.

Veelal maken wij de babylights dat zijn super dunne highlihts die heel fijn van draad zijn en mooi dicht op de aanzet beginnen.

De hoeveelheid daarvan zijn geheel afhankelijk van uw wens uiteraard.

Verven

Bij ons kun je uiteraard terecht voor enkel uitgroeibehandeling of een totale kleuring.

Hierbij kijken we samen naar wat er bij je past als persoon maar ook bij je huidskleur.

Balayage

Op dit moment is balayage de meeste gevraagde haarverftrend, omdat erg veel beroemdheden en modellen hier een paar jaar geleden mee zijn begonnen. Maar wat is balayage dan eigenlijk?

Balayage is een verftechniek uit Frankrijk die in de jaren ‘70 is ontstaan.

De term is letterlijk afkomstig van het franse woord voor “veeg”, omdat de verf vanuit de losse pols met een V-vormige veeg in het haar wordt gezet.

De verschillende blonde en bruine tinten met een gouden ondertoon, zijn gebaseerd op het bruine glanzende schild van een schildpad. De techniek geeft het haar meer glans, diepte en een natuurlijke look. Soms noemt men het ook wel subtiel ingezette highlights die een “sunkissed” look geven.  Balayage is een kleurtechniek waarbij het haar wordt opgelicht alsof je net uit een zonvakantie komt. Vandaar de term “sunkissed”.

Een balayage is uiteraard ook is een extremere versie mogelijk met meer verschil van aanzet tot punt maar dan praten we eigenlijk meer over een omber

Verschillende stylisten

Wij werken met verschillende stylisten bij ons in de salon. Dit betekent dat dezelfde behandeling bij sommige collega’s andere prijzen hebben. Een juniorstylist kan namelijk heel goed jouw kleuren brengen, alleen zal de topstylist mee bepalen in het eindresultaat van de kleur. Hierdoor ontstaan verschillende prijzen. Dit in verband met ervaringsjaren.

Maar dit doet zeker niet onder voor de kwaliteit. Iedereen wordt regelmatig getraind voordat ze het uitvoeren in de salon.